Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Celebrem el 1r any amb la Laia Ylla Fest (la farem ben grossa)!

Laia Ylla Foto ha fet ja un any i per celebrar-ho ens venia de gust organitzar una festa ben grossa!

Així doncs, el proper 24/02/2014 celebrarem al pati de Mercantic (Sant Cugat), de 12 h a 15h, una festa a la que assistiran les millors Wedding Planners, bloggers i professionals del món dels casaments amb un munt de sorpreses que no et deixaràn indiferent.

I com que en una festa d’aniversari no hi pot faltar la música, les copes, un bon pica-pica, decoració bonica, pastís d’aniversari o sorpreses, m’he envoltat dels millors col.laboradors i estic contentíssima que empreses de primera fila hagin volgut acompanyar-me en aquest dia especial.

Així que gràcies, Moncho’sVichy CatalánEstrella DammMr Wonderful, La Crepêrie de MariöneOlé Mis CojinesGrup PousCom&GouBodas de Cuento27 lletresFlowers by BornayAlice CakeSelfpackaging, Ricky Undersounds, About-youCasar-se a CatalunyaMercantic i tots aquells que amb el vostre ben gran o petit granet de sorra ho fareu possible.

En els propers dies rebràs la teva invitació. Quan t’arribi, confirma assistència ahola@laiayllafoto.com amb el nom de les persones que vindràn i comparteix aFacebookTwitter Instagram etiquetant LaiaYllaFoto i el hastag que hem creat#laiayllafest. Que tothom sàpiga que vindràs!

T’hi espero! Vindràs?

Laia Ylla

Invitació Laia Ylla Foto

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.