Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

El Preboda de l’Ester i en Carlos entre roselles

Amb l’Ester i en Carlos ens coneixem bé.

Ella ha passat dues vegades per davant la meva càmera, primer en una sessió que es va regalar pel seu aniversari, on vam retre homenatge a algú que ja no hi és (encara m’emociono), i amb en Carlos, la seva parella, en aquest reportatge que vam fer per preparar les invitacions de boda.

I vam fer-la amb totes les roselles florides (ja podeu reservar les sessions entre roselles del Dia de la Mare!), una tarda de maig. Amb esclat de primavera i vermell per tot arreu.

I ells, així com són, dolços i naturals, no els hi va costar gens relaxar-se davant de càmera. I és que són com es mostren, bonics, transparents, que fan que estiguis molt a gust amb ells. Parelles que t’estimes.

Amb l’Ester hem xerrat molt i molt tot aquest temps i és casi contradictori que arribi el dia (aquest proper dissabte), una barreja entre melangía i alegría, ja que haurem de trobar una altre excusa que no sigui el casament, per a seguir amb les converses i audios de What’s app, però segur que la trobarem!

Us deixo amb ells, i en res, ens trobem al seu casament.

Disfruteu-lo, que l’heu preparat al màxim i serà millor que el que heu somiat!

Si vols un reportatge així de natural, ja saps, escriu-me hola@laiayllafoto.com

Laia Ylla

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.