L’Henar i en Gerard, de preboda entre cirerers Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

L’Henar i en Gerard, de preboda entre cirerers

Fa anys que conec a l’Henar i en Gerard. Hem compartit estones a la platja, alguns jocs de cartes, grups al what’s app divertits… Ella és la neboda d’una molt bona amiga, i poc a poc, ens hem anat coneixent, fins arribar aquí.

Quan em van dir que es casàven em vaig alegrar moltíssim per ells. Està clar que fan una parella perfecte, i que són “tal para cuál”. Així que quan l’Henar em va dir que tenia claríssim que volia que fós la seva fotògrafa, encara vaig ser més feliç. Perquè acompanyar a gent que coneixes, que saps de la seva història, i que has compartit moments, és fantàstic.

L’Henar em va dir que em reservés la data, i tot ha anat fluïnt.

Així que m’espera un Dia de Sant Joan, de festa total. Envoltada de cares conegudes, amb una parella genial, gaudint amb el que més m’agrada fer.

Amb ganes que arribi el dia!

Laia Ylla

2 comments to L’Henar i en Gerard, de preboda entre cirerers

 • Núria  says:

  ESPECTACULAR!!!!
  M’encanta tot: Les fotos, el text, els detalls… Serà un dia molt especial!!!
  Amb moltes ganes de que arribi Sant Joan.
  Moltes gràcies Laia!!!

 • Adelaida  says:

  MOLT, MOLT BONIC!
  Un reportatge ple de sensibilitat i d’emoció.
  Moltes gràcies, Laia! Has eternitzat en unes boniques imatges la tendresa i l’amor que desprenen aquesta parella que estimem tant.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.