Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Núvies i nuvis als jardins de Can Ribas

El passat 24 de març, els núvis del 2012 omplien els jardins de Can Ribas de Montbui. Amb aquest marc incoparable i el seu bosc-jardí que tant m’agrada, amb els seus coves de fruites, les seves plantes aromàtiques i el seu ampli espai, junt amb un estilisme bucòlic amb el que es va voler decorar els escenaris, va ser un luxe fer la sessió de fotos.

Els nuvis del 2012 es tornaven a vestir de blanc. I és que alguns ja sabeu que durant el desembre passat vam organitzar una sessió de fotos amb 15 noies que s’havien casat durant l’any passat. La sessió va resultar tan divertida que em van proposar tornar-la a repetir per primavera, aquest cop, a Can Ribas.

La novetat per a aquesta sessió és que hi van participar tres valents marits. Algunes de les núvies les coneixereu de l’anterior sessió (veure sessió: aquí) i d’altres són noves incorporacions que al veure les imatges del desembre em van preguntar si es tornaria a fer, i aquí les teniu!

Tornar-se a posar el vestit de núvia (o nuvi) és realment especial, i gaudir de la sessió està assegurat! Gràcies per compartir aquell matí plegats!!!!

Laia Ylla

IMG_0595

IMG_0605

IMG_0682

IMG_0710

IMG_0732-2

IMG_0769

IMG_0789

IMG_0796

IMG_0815-2

IMG_0762

IMG_0818

IMG_0820

IMG_0865

IMG_0899-2

IMG_0918

Sorteig Preboda per als nuvis del 2013: Apuntat-‘hi! (fins al 30 d’abril)

Sorteig Preboda

2 comments to Núvies i nuvis als jardins de Can Ribas

 • Emilio  says:

  Muy buenas, y me encanta la de las novias viniendo hacia tí, en plan comienzo a loTarantino (Reservoir dogs). Y la del salto, veo que finalmente clavaste el momento, ptra cosa es que alguno de los que salen fuese lento de reflejos, jejejjejjjj. Y mi enhorabuena, también a los modelos, muy guapos y muy guapas, y muy guapas sus fotos.
  Un abrazo Laia!

  • laiayllafoto  says:

   Gracias Emilio,
   Siempre es un placer recibir tus comentarios. Lo cierto es que los pies y los saltos es por algo que tengo casi obsesión jeje, desenfadan las sesiones y mira, quizás es mi sello!
   Por cierto, dejé un comentario en tu foto de la cebolla-culo…y ayer noche vi que no salía…lo recibiste?
   Un abrazo!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.