Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Les hores prèvies al casament: A la perruqueria amb la núvia!

Fa uns dies vaig poder cobrir el reportatge d’una núvia mentre estava a la perruqueria, pentinant-se i maquillant-se, hores abans del casament.
Pensava que la Lídia, la núvia, estaria molt més nerviosa, però el cert és que mantenia la calma i gaudia de cada moment, junt amb la seva filla, mare i sogra, a l’Espai Mèi.
Aquest Centre de perruqueria i estètica, compta amb unes grans professionals que fan que aquests moments de nervis els passis com en familia. Espai Mèi està situat a Mirasol Centre, a Sant Cugat, i us el recomano amb els ulls tancats. (Podeu veure el seu equip a l’última foto).
Per a mi les hores prèvies al casament són com de “making off” d’una pel.lícula, per això he decidit mostrar-vos aquestes fotos en blanc i negre.
Que el vostre fotògraf de casament us acompanyi unes hores abans mentre us maquillen i pentinen, és una part del reportatge que cada vegada es demana més, doncs la preparació també forma part del casament.
Si us agrada la idea, només heu de contactar-me per a poder coordinar-ho el dia del vostre casament i cobrir aquesta estona prèvia.  Segur que quan veieu el reportatge us semblarà ben original.

Laia Ylla

 

Núvia, pentint núvia

Núvia, pentint núvia

IMG_3350-2

IMG_3464

Núvia, pentint núvia

IMG_3484-2

IMG_3540-2

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>