Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Sí, als àlbums de casament!

El dia del teu casament serà fantàstic, ple de moments i emocions que guardaras en la teva memòria, moments irrepetibles que recoradaras per molt de temps.

Però també és cert que el dia del casament, passen tantes coses, que costa recrodar tots els moments, o altres coses et passen desapercebudes.

Per això la importància d’un bon repotatge fotogràfic, que reculli, tants moments inoblidables.

El reportatge en digital, és fantàstic. POts portar-lo amunt i avall, però de vegades a l’hora d’ensenyar-lo, falta l’ordinador, l’Ipad no té bateria, o ens fa mandra fer el passe de toootes les fotos….

En l’era digital on el paper ha passat a la història, reivindico els àlbums de casament. No hi ha res millor, com tenir entre les mans una selecció acurada de fotos del teu dia, i poder-les, tocar olorar, i ensenyar, (a part de l’àmplia selecció que tindràs al teu pen drive), en qualsevol moment.

Per això jo dic, “Sí, als àlbums de casament”.

album boda barcelona

3

Segur que ja coneixes els models que treballo, el de nuvis en paper fotogràfic d’alta qualitat, o el de detall en acabat craft.

El de paper fotogràfic, per nuvis i rèplica exacte pels pares, amb 50 pàgines,  que recollirà cada un dels teus moments (maquetat amb molta cura per a cada parella, sense plantilles automàtiques).

I el craft, amb 36 pàgines, amb el que pots sorprendre a les àvies, germans o tiets. És una molt bona opció per tenir a mà els records del teu casament.

album boda laia ylla
Ja veus que hi han opcions diferents segons el teu pressupost i els teus gustos, tocar les teves fotos, per a mi, no té preu.

Si et cal més informació, ja saps, em trobes sempre a hola@laiayllafoto.com

Laia Ylla

2 comments to Sí, als àlbums de casament!

 • Bodas con detalle  says:

  Son monísimos!!! Yo también soy tradicional y digo sí al album en papel de toda la vida! 🙂

  • LaiaYllaFoto  says:

   La verdad es que tenerlo en papel es un valor añadido!
   Gracias por comentar!
   Laia Ylla

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>