Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Triem les millors 3 fotografies d’aquesta selecció?

Després de pensar-hi molt, de si feia amb mi o no i mil històries més, he decidit aquest any anar a Expocerimònia com fotògrafa expositora. Serà un bon moment per conèixer nous nuvis, i posar-vos cara a molts. Teniu una cita el proper 7-8 de febrer a Terrassa!

Pensant en com decorar l’estand (que ja està clar), em vaig posar a selecció de les millors fotografies dels meus reportatges i com que me n’agraden tantes m’és una mica complicat fer la tria…així que…m’ajudeu?

Em dius les 3 fotografies que més t’agradin?

Pots deixar el comentari a Facebook, Instagram o aquí mateix, com prefereixis.

Gràcies!

Laia Ylla

Laia Ylla Foto 1

Laia Ylla Foto 2

 

2 comments to Triem les millors 3 fotografies d’aquesta selecció?

  • LaiaYllaFoto  says:

    Prova

  • Marta  says:

    b q l

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>