Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Un Preboda entre bales de palla

Fa dues setmanes vaig quedar amb la Jessica i en Laurent per a fer el seu Preboda. Són una parella que es van casar 31 d’agost (dia en que una servidora farà un any de casada), i cobriré el seu reportatge de casament a una casa rural del Bruc. Pots veure aquí el reportatge.

Vam anar a veure la Masia aquest dissabte i us asseguro que el lloc no deixarà indiferents als convidats, un ampli i cuidat jardí, amb mil raconets per a fer un reportatge de nuvis i convidats ben bonic.

El preboda que us presento avui, m’encanta. (Si vols veure més Prebodes aquí). Aquest camp de cereals recien tallat, amb el groc de les bales de palla i la llum d’última hora de la tarda, ens va brindar una sessió molt especial en la que els nuvis es van deixar anar i li van agafar confiança a la càmera.

Us deixo les fotos perquè opineu!

Laia Ylla

 

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

Preboda

2 comments to Un Preboda entre bales de palla

 • mercè  says:

  Un altre moment inoblidable que gràcies a aquestes fotos sempre recordarà aquesta parella

  • laiayllafoto  says:

   La veritat és que un Preboda és un molt bon record i sobretot fa que la parella es deixi anar davant de la càmera. El dia del casament ja estaràn entrenats!
   Gràcies pel teu comentari!
   Laia Ylla

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.