Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Un Showroom de casaments i coses boniques amb estil

Aquest passat dissabte va tenir lloc la segona edició del Lovely Place Les Punxes, un elegant showroom amb diversos professionals, relacionats amb el món dels casaments i les coses boniques, en un lloc excepcional, la Casa de les Punxes.

Vaig tenir el plaer de poder fer el reportatge fotogràfic i poder atendre diversos nuvis en un petit espai que vam preparar amb diversos materials que oferim a les nostres parelles, ensenyant exemples de reportatges que fem, els diferents models d’àlbums i sobretot explicant com treballem.

Vam compartir espai amb About-You videògrafs amb els que col.laborem i que ens han fet vídeos tan bonics com el corporatiu aquí o el de la festa que vam organitzar al febrer, la Laia Ylla Fest aquí, i amb d’altres amb el que hem treballat en altres ocasions i alguns altres de nous, que no dubtem que aviat hi treballarem.

Entre ells es trobaven Miss Complementos de Novia, Cátering Paradís Bodas, la dissenyadora de vestits de núvia Immaculada García, exemplars de la revista Casar-se a Catalunya, l’estilista Ica García, Vins i caves Giró Ribot, Perfumes Exóticos, bisuteria i complements Happy Uky, Wedding Planner Mil Maneras D, pastisseria creativa Teresa MuntanéBeauty Personal Trainners

Durant l’esdeveniment van haver dues desfilades de vestits de núvia d’Immaculada García amb la col.laboració de l’agència de models Uttu Models.

Els showrooms són una bona manera de conèixer diferents proveïdors per al teu casament. T’agraden aquest tipus d’esdeveniments?

Laia Ylla

 

Cartell Punxes

vestit nuvia

giro ribot cava

 

giro ribot cava (2)

giro ribot cava (3)

showroom boda

fotografia boda barcelona (3)

fotografia boda laia ylla

videos boda

 

miss complementos de novia 2

miss complementos de novia

 

casarse a catalunya

IMG_3485

catering boda

catering boda 2

catering boda (2)

cupcakes boda

teresa muntane

IMG_3422

IMG_4048

 

happy uky

 

ica garcia peluqueria

vestits immaculada garcia

laia ylla foto boda (5)

laia ylla foto (2)

laia ylla foto boda (2)

laia ylla foto

laia ylla foto boda

laia ylla foto boda (3)

laia ylla foto boda (4)

fotografia boda barcelona (5)

fotografia boda barcelona (6)

fotografia boda barcelona (7)

fotografia boda barcelona (9)

fotografia boda barcelona (2)

showroom boda (2)

showroom boda (3)

pastisseri creativa

IMG_4014

fotografia boda barcelona (4)

IMG_4104

One comment to Un Showroom de casaments i coses boniques amb estil

  • Maria  says:

    Em sembla molt útil que es faci’n esdeveniments d’aquest tipus. Qna et cases és una manera interessant de trobar proveïdors. Felicitats per les fotos Laia.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.