Són així, molt divertits, naturals, bailongos a tope, bonics com ells sols.

Aquests nuvis hipsters – vintage, em van enamorar. Per com anaven vestits, per tenir tanta personalitat, per ser com són.

La Marta i en Marc, van fer de la seva boda, una festa plena de sorpreses que van preparar amb motius que anaven des de la lectura a la música (i quina obertura de ball que es van marcar els dos). Van posar un hashtag al seu casament, que el defineix per complet #MiMlabodaquelopeta

Van cuidar moltíssim el seu look. En Marc amb barba perfecte, ulleres de pasta, camisa estampada amb xaleco i pantaló de trajo a joc, i sabates i llacet també en tons blaus. Tot molt ben conjuntat.

La Marta, amb un preciós vestit d’encaix ImmaClè, corona de flors i un ram silvestre preciós, amb uns taconazos de color morat.

I vam tenir la meravellosa sort de trobar el lloc ideal per al seu reportatge. Just arribant a l’Espai Miravall, vam descobrir una zona erma, casi desèrtica, amb un sol que es ponia espectacular, i allà, vam fer un reportatge de nuvis brutal. Amb el Jaguar vintage que portava als nuvis i una lluna casi plena que començava a aparèixer.

I la festa va arrencar que queia la nit, amb moltes moltes ganes de passar-ho bé. Riures, detalls, i sorpreses i una obertura de ball espectacular per part dels nuvis.

Ben bé, una #bodaquelopeta

Que seguiu tan i divertits, o més!

Laia Ylla

Espai: Espai Miravall

Vestit núvia: Immaclé

Ram: Can Gessé

Perruqueria: CiM Perruquers

Sabates núvia: La Coquetería

Vestit nuvi i sabates: Señor

Camisa nuvi: La Brava

Joies núvia: Sunfield

Sabates núvia: La Coquetería

Cotxe nuvis: Conducta Lleida

Vídeo: Ohh Happy Day!

Detalls convidats: Papapullas

DJ: Jonkieb