L’Henar i en Gerard són especials. Són d’aquelles parelles que sembla que estiguin fets un per l’altre, que es complementen a la perfecció. Jo crec que estaven predestinats a acabar junts.

I parlo subjectivament perquè els conec, perquè abans de conèixe’ls, m’havien parlat molt d’ells, sobretot de l’Henar i la seva germana Judit, les “nenes”. I mira, de comparti platges, a compartir un dels millors dies de la seva vida.

Van fer un casament delicat i cuidat fins l’últim detall. On res era perquè sí.

Decoració, detalls per als convidats (kit amb una planta, xapes…), àlbum de signatures, centres de taula, cartelleria, dues coreografies de la núvia (una amb les seves cosines a l’entrada a la ceremònia, i l’altre amb amigues al ball)…uns mestres vaja. Mesos i mesos de dedicació, el dia després de la revetlla de Sant Joan, culminava en aquest sí.

L’ambientació rústica, en una ceremònia amb bales de palla (sóc molt fan de les bales de palla), tot en tons càlids, i una llum de tarda preciosa. I quan va caure la tarda, amb unes guirnaldes de llum molt boniques. Els nuvis, guapos (mireu la núvia quin estil i quin vestit!),  simpàtics, i emocionats, tot i que van aguantar molt bé. Altres, mares, tietes, i amigues, i una servidora, vam haver de respirar fons més d’un cop.

El sopar a la fresca va ser a peu dret, mentre els amics van descobrir un parell de sorpreses en forma de vídeo. Els nuvis estàven comodíssims, se’ls veia en la seva salsa, i és que és un dia per gaudir-lo a tope.

Que sí, que les bodes s’haurien de repetir cada 5 anys, perquè si vius aquest dia intensament, et quedarà gravat a la retina.

Estic contentíssima d’haver-vos acompanyat, i de gaudir el dia amb vosaltres. Sóc la vostra “guía espiritual” com m’anomena l’Henar, compteu amb mi.

Encara ens queda el Postboda, que això encara no s’ha acabat!

Laia Ylla

Masia: Pou de la Vinya

Vestit núvia: Laure de SagazanFlor de Asoka

Ram i corona de flors: Studio Floral

Wedding Planner: Que salga el sol

Videògrafa: Celia Giraldo