Recordo aquesta boda, i se’m posen els pèls de punta.

I és que entre elles salten guspires d’amor de debó. Dues noies, l’Alba i la Nur, que amb una mirada ho diuen tot.

D’una amistat que no sabien que acabaria en amor, ha sorgit una història preciosa, i el passat 10 de setembre les van acompanyar amics i familiars emocionats, en el seu casament, perquè els sentiments van estar a flor de pell com mai.

Tot pensat fins l’últim detall, preparat com volien que fos. L’espai, casa seva, Can Mas, una casa de colònies que es va vestir de festa, i una cerimònia i banquet, decorat amb l’ajuda de les núvies i de 21 de Marzo.

Després de tantes emocions a la cerimònia, vam perseguir el sol fins les muntanyes més altes de Torrelles, i vam trobar aquella llum que tan ens agrada a les tres. Ja l’haviem aconseguida al seu preboda, entre espigues i no podia ser menys al casament.

La festa va continuar amb l’aperitiu, i música en directe, per després passar a la zona del banquet amb taules allargades, perfectament engalanades, amb el Gastrobar. Tot respirava Alba i Nur.

I les núvies seguien còmodes, felices, rialleres, amb aquelles mirades que es fan que no cal que sàpigues res d’elles, perquè ja entens què tenen entre les dues.

Que conserveu això que teniu, que ho mantingueu viu, i que amb les mirades que us feu, ens feu recordar a la resta, el que és l’amor de debó.

Per molts anys, ha estat un plaer acompanyar-vos.

Laia Ylla

 

Càtering: 21 de Marzo
Espai: Can Mas
Vestit Alba: Coshop atelier
Vestit Nur: elianaramone
Perruqueria: bel_hair_perruqueria
Maquillatge: Marian Morte
Corona: Flores en el columpio
Collaret Nur: Joia d’art
Collaret Alba: Fauna y Flora
Aliances: Ainajoies
Disseny cartelleria, minutes, video d’invitació: Maria Palet
Disseny làmines: Pau del Toro
Topper pastís: Vint-i-dos
Música: Mateutres
Llum: Ricard Ruiz Font