En Ben i la Tal, són de Tel Aviv, Israel, i van decidir casar-se en ple Empordà, al Castell de l’Empordà, junt a tota la seva família i amics.

Va ser un casament jueu, a la Sinagoga de Girona en ple Temps de Flors. La ciutat s’omple de gom a gom, i l’ambient i els carrers és fantàstic. Tot ple de flors i gent gaudin-te.

Van arreglar-se els dos al Castell, ell en una habitació ambientada en Dalí, i ella a la suite, cadascú amb els seus amics. I s’ho van passar d’allò més bé, xerrant, brindant…

El reportatge va ser molt natural, no volien res forçat, tot natural que anés fluïnt i es captéssin tots els moments claus sense interferir, i així ho vaig intentar fer.

Vam anar plegats en el cotxe cap a la Sinagoga, amb dos dels millors amics de la parella. Finestres baixades, música…la música va ser molt important en aquesta boda.

La ceremònia pel ritus jueu, va tenir diferents parts. La signatura prèvia (al contrari que aquí, que es signa al final), la núvia amb el vel que no es treurà fins al final de la ceremònia, i el moment que el nuvi trenca la copa de vidre amb el peu.

El reportatge de boda va ser pels carrers del Call Jueu de Girona, entremig de la gent amb els nuvis feliços.

La Tal anava guapíssima, amb la seva cabellera negre i dos looks diferents que va portar a la boda, un per la ceremònia i un altre pel banquet més de festa, amb tot el cabell recollit de costat, li va donar un toc molt chic.

És un luxe estar en casaments de diferents costums i ritus, on tot és nou, i has d’experimentar per trobar el fil conductor i captar tota la essència de la parella.

Que seguiu gaudint de la vida i sigueu feliços, Tal i Ben!

Laia Ylla

Organització, WP i decoració floral: RG Events
Venue: Castell de l’Empordà
MUAH: La Novia Perfecta