La boda de la Laura i en Cristian va ser molt bonica, i va quedar un reportatge de boda, espectacular.

Plena d’emocions, de gent que se’ls estima al seu voltant, i amb unes escenes per fotografiar, que no em van poder agradar més.

Durant els preparatius, cada un estava en una habitació del Termes Victòria, i hi havia un munt de gent que els acompanyava. La Laura estava molt tranquil·la, i com està tan còmoda davant la càmera, tot sorgia naturalment.

La seva germana i mare estaven molt emocionades, l’àvia amb la seva néta, els pares…i amb en Cristian durant els preparatius, també va ser emocionant.

Durant la cerimònia, estaven radiants, la llum de la tarda ens acompanyava i el Mas de Can Riera estava esplèndid.

Així que després del “Sí, vull!”, vam allunyar-nos dels convidats per tenir un moment íntim entre els dos i poder gaudir d’aquesta estona junts. I vam fer el reportatge de nuvis, entre el bosc i el camp que hi ha just al costat.

I de cop, quan jo ja m’allunyava i la Laura es recollia la faldilla, un raig de llum improvisat, va il·luminar-la, creant una fotografia davant meu, que m’enamora… Només ella il·luminada, en la més absoluta foscor (si la trobes més abaix, m’encantarà que em diguis què et sembla).

L’aperitiu els esperava amb tota la gent, i tothom reia i els nuvis gaudien. Es van fer fotos al fotomatón de Pope and Pole, que va divertir a tothom i quan van passar al banquet, tot va ser un esclat d’alegria.

Entregues, amb una àvia que s’emocionava fins a tremolar, tall de pastís, ball amb coreografia i molts dàncings fins entrada la nit.

Gràcies per deixar-me ser-hi Cristian i Laura!

Vestit núvia: Novias Lour
Ram i decoració floral: El Taller de Kitina
Fotomatón: Pope and Poole
Espai: El Mas de Can Riera
Second: La Mar de felices