Bodes de tardor i hivern

Consells per al teu reportatge fotogràfic de boda

Descarrega GRATIS la guia per a bodes de tardor i d'hivern, i que les teves fotos siguin memorables.

  Quins trucs aprendràs?

  NATURALITAT

  Descobriràs com “no posar” a càmera. La clau està en gaudir i escollir a un professional que sàpiga captar tots els moments fent un reportatge espectacular, mentre et mostres tal i com ets.

  PREPARACIÓ

  Et preparis a casa teva, a una masia o en qualsevol altre lloc, en aquesta guia trobaràs trucs per no mirar a càmera o com mirar i que no estiguis tensa i que apareguis natural. Trucs molt senzills per sortir perfecta.

  MOMENTS

  Com gaudir els moments és lo millor del dia dedicant el temps justs al reportatge de nuvis i amb aquests petits trucs podràs seguir gaudint dels teus convidats sabent que, el reportatge, serà preciós i complert.

  ÈLIA FORCEN

  Escollir a la Laia com la nostre fotògrafa de boda ha estat la millor decisió que van prendre.

  La Laia és molt professional, a més és encantadora i molt bona fotògrafa. Amb la Laia vam contractar el servei de fotografia i a més, va incloure el preboda per així familiaritzar-nos amb el seu treball…tot increïble!

  A més en el nostre cas tot va ser una mica ràpid ja que vivim a Nueva Zelanda i vam arribar amb el temps just i vam marxar poc desprès de la boda…

  Si mai ens tornem a casar no dubtaríem ni un segon. La Laia seria la nostre fotògrafa de nou!
  Moltes gràcies per tot, gràcies!
   

  Joan & Elia.

  DITTE BISGAARD

  Estem molt contents del servei i l’atenció personalitzada que la Laia sempre ha tingut amb nosaltres. És molt propera i és un plaer treballar amb ella, i això es nota en com desprès queden les fotos. 

  Mil gràcies, Laia

  -Ditte Bisgaard