Després de veure que a tants/es us vau apuntar als Consells fotogràfics de Nadal i de Carnaval, ara que arriba l’estiu, us porto, els Consells fotogràfics per aquest estiu.

Seràn uns senzills consells, només per a subscrits a la meva llista, (clic aquí), per a millorar les teves fotos aquest estiu.

Et donaré en forma mini-guia, uns petits tips, per a que puguis veure més enllà i explicar històries boniques a través de la teva càmera.

T’ensenyaré una mica de composició, i també trucs per no perdre’t moments especials.

Aquests consells estan pensats per a fer fotos a l’aire lliure (ja saps que la llum natural és el que més m’agrada), de paissatge, de família, de parella, menjar…qualsevol cosa que reflexi el teu estiu.

També dedico gran part a com fer fotos als nens. Les criatures tenen vacances infinites, i els tindrem hores i hores per casa, a la piscina, a la platja… Aprofita i fes-li’s moooltes fotos que l’estiu no ho sembla, però passa volant i ells crèixen.

Tens temps fins final de mes per deixar-me les teves dades aquí: xxx i rebre a final de mes aquests Consells fotogràfics per aquest estiu, que estic segura que t’agradaràn.

A més, podràs publicar les teves fotos amb el #tipsestiuLYF i entraràs en un sorteig. La sorpresa encara no la puc desvetllar, però serà a mitjans de setembre entre els que participeu.

Potser ja em segueixes a Instagram i Facebook. Et convido a fer-ho i a anar seguint i participant el #tipsestiuLYF

Mira què tens al teu costat i dispara sense parar!

Bon Estiu! (ep, el blog segueix actiu, aquí no es para mai!)

Laia Ylla