L’Estel avui fa un any. Un any intens, salvatge, i ple de reptes constants. De contradiccions i d’amor infinit.

De descobrir-me com una nova persona que sóc. Perquè la maternitat et transforma. Et transforma, però segueixo sent la mateixa (més contradiccions, que espero que algunes entengueu).

Així que la mama-fotògrafa, va preparar una sessió Smash the Cake, per a l’Estel. Cuidada, pensada, amb una localització que m’encanta…

I…cops els bebés, decideixen, NO destrossar el pastís. Així són. I així és l’Estel, riallera com la que més, curiosa i simpàtica, i amb mooolt de caràcter.

L’Estel va decidir que és més divertit embrutar-se de terra, de verdura…de qualsevol cosa, enlloc de amb el pastís. No el va poder ni tocar. Ho veureu a les fotos, fa riure la cara d’angúnia que fa (o mireu el vídeo).

Però tan és. Vam fer una sessió preciosa, el dia era fantàstic, tot el que portàvem, ideal; i ella, què vaig a dir jo, estava guapíssima,

La decoració, tota en rosa (per variar), amb corona d’aniversari d’És un món màgic, globus de Wonder Party, coixí de macramé de Loops by Laura, i un espectacular número 1 lluminós d’Ilallum. Ella va dur la mateixa corona de flors que Hip&Love li va fer per al seu naixement, l’avi Manel li va fer el pastís, i la Maria de Parmenia ens va fer un preciós vídeo que podeu veure més abaix.

Vam fer la sessió que tenia al cap, destrossés o no el pastís. Vam passar-ho genial, i crec que queda un bon record, molt complet.

Estel, fes el que et vingui de gust. Si et vols embrutar, embruta’t, i sino, doncs res. Busca el teu camí i pren les desicions que tu vulguis, que nosaltres serem al teu costat.

T’estimem.

Laia Ylla

Aquí teniu el fantàstic vídeo: