Quan vaig fer el reportatge newborn de l’Olivia no m’esperava que la sessió fos tan senzilla, que la petita es relaxés d’aquesta manera, dormint total la sessió.

Quan dic tota, em refereixo a des del biberó d’inici a l’última foto que vaig disparar, passant per dos escenaris diferents i les fotos amb els pares, amb un total de gairebé 4 hores de sessió newborn.

El cert és que va ser perfecte (i atípic), perquè vaig poder treballar molt tranquil.la, fent les diferents posicions i jugant amb l’atrezzo, que casualment i com estem a la tardor, com tenia unes fulles de diferents colors, les vaig afegir a l’escenari de la cistella.

A més l’Olivia és una monada, té unes galtones precioses, rodonetes que em van enamorar.

En resum, que em va deixar fer molt bona feina, i les fotos són molt boniques.

Aquí us porto només una selecció. Espero que us agradin.

Laia Ylla