És època de reportatges Postbodes!

La tardor és ideal per a després d’haver-te casat, tornar-te a posar el vestit i reviure el dia. Amb calma, sense ningú que esperi, només vosaltres dos.

I cada reportatge ha de respirar cada parella, així que la Patri i en Jamie, que s’han casat aquest agost, van decidir fer un Postboda doble per Barcelona, la primera part va ser pels voltants de la Sagrada Família, perquè és el seu barri i significa molt per a ells, però la segona part…va ser una mica bogeria. I és que em van proposar fer el reportatge dintre d’una hamburgueseria que els hi agrada molt i es diu Five Guys.

Molt americana, amb hamburgueses personalitzables al 100% i milkshakes de tot tipus, i les seves llums de neó i decoració en blancs i vermells.

Va ser genial. Tenien tantes ganes de fer el reportatge allà, mentre sopàven, així que no van poder esperar a deborar l’hamburguesa. Vestits de nuvis, gaudint del d’aquell sopar tan especial.

L’experiència va ser brutal, es van tornar a vestir de nuvis, van recordar la boda i van gaudir moltíssim, tenint unes fotos molt diferents a les que vam fer el dia del casament.

Una altre cop, gràcies per comptar amb mi P&J!

Laia Ylla

Vestit núvia: Rosa Clarà
Localització: Five Guys