La temporada de prebodes ha començat. I és que no hi ha res millor com que els nuvis i la fotògrafa es coneguin abans del dia.

Per això m’agrada tant passar un temps amb vosaltres abans de la boda, xerrant, passejant, i fent una sessió de fotos preboda ben tranquil·la.

Us asseguro que passant abans per la càmera, el dia D no teniu cap vergonya i sou vosaltres mateixos.

Com la Carla i l’Arnau, que van venir a aquest preciós camp de flors blanques a finalíssims de desembre per fer la sessió.

La veritat és que la Carla no té cap vergonya a càmera i sempre queda ideal, està acostumada a estar davant la càmera i això es nota. I l’Arnau, sap molt bé què li agrada, ja que també és fotògraf. Així que qualsevol cosa que veia era fàcil explical’s-hi i que l’entengéssim.

De fet, vam deixar volar l’imaginació i els cabells de la Carla, fent una sèrie de fotos més artistiques aprofitant que feia una mica de vent, amb el sol directe i jugant a contrastar l’imatge. Quan tots estem en sintonia en busca de la foto més perfecte i tots ens ho passem bé, gaudeixo moltíssim.

La seva sintonia, els seus somriures, les seves mirades, m’expliquen que estan connectats y això la càmera ho sap captar.

Gràcies per tot nois, i ens veiem en breu.

Laia Ylla