Tenia moltes ganes d’ensenyar-vos com va anar el curs Ready, Wedding, Click! el passat 1 d’abril, a Can Ribas de Montbui.

Ready, Wedding, Click! és un curs de fotografia, dirigit per a tots els que us dediqueu a la organització d’esdeveniments. Wedding Planners, floristes, pastissers, masies o càterings, que feu una feina espectacular, però no sabeu plasmar-la amb les vostres fotos.

Amb aquest curs, vam aprendre a fer servir el Mode Manual, i vaig donar molts consells per treballar en cada tipus d’escena i que el resultat transmetés la vostra de cada una.

Va ser un dia ple d’emoció per a mi, descobrint a totes les que em van acompanyar els secrets del Mode Manual de les vostres càmeres.

Vam aprendre, comentar, menjar, vam disparar moltes fotos, però sobretot vam compartir, i això va ser el millor.

Primer amb la part tècnica, assolint els coneixements bàsics de fotografia amb Mode Manual, i després amb la part pràctica, on les alumnes van disparar a tres muntatges reals: una ceremònia civil en exterior, i una taula de banquet i una taula dolça en interior.

A cada clic veia que els coneixements s’anàven assolint perfectament i comentant-ho juntes, l’experiència anava creixent.

Gràcies per compartir aquest dia tan bonic noies!

I per els que heu preguntat, us avanço que sí, que molt aviat, Ready, Wedding, Click! tindrá segona edició, però encara haurem d’esperar una mica, el que sí que us avanço, és que aviat podreu fer el curs ONLINE a través de la meva escola de fotografia Laia Ylla Foto ACADEMY. Si estàs interessada en rebre informació d’una manera o de l’altre deixa’m aquí el teu contacte, perquè t’informi abans de llançar-lo.

Així que prepara’t perquè aquest estiu serà intens!

Els muntatges van quedar preciosos, gràcies a un equip de col.laboradors espectacular. Gràcies a tots ells: Espai: Can Ribas de Montbui, Decoració floral: Studio Floral, Taula dolça: Sweet Events by Jess, Càtering: Sarova Càtering, Xarxes Socials: Me lo Dijo Adela, Material i mobiliari: Abanik, Decoració acer, Steel Halo A tots vosaltres