Es palpava l’emoció flotant en l’ambient.

La Laura i en Xavi van celebrar la seva boda Mas de Sant Lleí i va ser un casament, molt bonic i ple d’emoció.

Amb ells ja ens coneixiem, feia menys d’un any que el germà del núvi s’havia casat i els hi vaig fer el reportatge també. Així que ja coneixia una part de la família i als nuvis, per el que va ser més senzill tot.

La ceremònia va ser molt especial. Quan hi ha algú que falta en els casaments, algú tan proper, encara es fa més palès en un moment així. I aquesta falta es notava. Semblava que durant la ceremònia tots els convidats estaven connectats, i tothom va donar energia a la família i concretament a en Xavi que estava molt emocionat.

La Laura anava guapíssima, amb un vestit amb una esquena preciosa i un caient que l’afavoria molt i el ram era en tons grocs, donant un toc de color molt bonic. I ell anava amb un trajo blau molt elegant, i com a curiositat portava un rellotge de butxaca amb les inicials dels dos, recordant el rellotge que duia el seu avi. No els hi calia massa cosa, aquesta parella té estil!

Estaven contents i van gaudir del seu dia, que és com ha de ser. I si us fixeu en el reportatge, veureu que tenen una connexió especial, només mirar-se s’ho diuen tot.

Per molts anys més Laura i Xavi!

Laia Ylla

Espai: Mas de Sant Lleí
Vestit núvia: La núvia Pim Pam
Sabates núvia: Espardenyes Carmenchu
Ram núvia: Gras