La Patri i en Jordi es van casar una tarda de llum preciosa quasi en començar l’hivern, i quan recordo aquell passeig per Sarrià se’m posen els pèls de punta.

I és que als nuvis els conec, perquè hem compartit estones de caps de setmana junts, de barbacoa, de piscina, de nens jugant pel jardí. I posar-te darrere la càmera quan coneixes qui es casa, sempre és molt més emocionant.

Celebraven una cerimònia civil a l’Ajuntament de Sarrià, amb amics i familiars i el banquet després era al Jardí de l’Abadessa.

Així que, com la cerimònia acabava ja de nit, els hi vaig proposar fer un First Look abans de començar, i va ser una passada. Aquella llum d’hivern, aquell sol que escalfava, ells dos junts, una estona abans que tot comencés, va deixar algunes de les meves fotos preferides d’aquesta temporada.

La Patri anava guapíssima amb un vestit de La Croixé dissenyat a mida i una estola en rosa de pèl per abrigar-se. El vestit amb quasi 20 metres de tela, tenia un moviment espectacular, i quan donava voltes era una passada. A conjunt amb el ram en roses empolsats, quedava preciós.

Tinc gravat a la retina, el moment en què els 4 (els nuvis i els seus dos fills) entraven a la cerimònia, agafats de la mà, i quan en Marc abraçava a la seva mare després de dir el SÍ (si mires la foto, aquella mirada mou muntanyes), o quan en Jordi els mirava emocionat quan li van dedicar dues cançons acompanyats dels dos guitarres amics de la família.

I és que quan les coses es fan amb il.lusió, quan són esperades, amb ganes, i plenes de simbolisme, tot cobra una força especial.

Sé de ben segur que sereu molt feliços, i que us podré anar seguint durant molt de temps.

Felicitats Patri i Jordi!

Vestit núvia: La crioxé
Ram: El Jardinet de Sarrià
Banquet: El Jardí de l’Abadessa