La temporada de casaments de 2019 ja ha començat. Aquest any la primera ha estat a inici de febrer i va ser una boda preciosa, amb una núvia que portava un vestit espectacular de Rosa Clarà.

Les bodes a l’hivern, tenen una màgia especial, per la seva llum, per l’època de l’any, per les flors en la decoració…

Si a més la parella irradia felicitat i molta complicitat, l’èxit està assegurat.

I és que l’Andrea i en Sergi tenen una connexió especial que ja vaig veure al seu Preboda. Senzills, tranquils, que amb la mirada es comuniquen, el dia de la boda estàven pletòrics, irradiant felicitat, contents d’haver tingut el dia que imaginàven.

Ella duia un vestit preciós, i en els preparatius a casa, l’emoció es podia tallar amb ganivet. Veure’ls a tots tan emocionats, poder palpar com s’estimen aquestes famílies, els que hi són i els que no hi són, em fa posar la pell de gallina.

Va ser un casament amb sorpreses, doncs tant ell com ella, tenien un cotxe ell, i una furgoneta hippie ella, preparats per a anar cap a la ceremònia, i tenim una foto “finish” amb cadascún en el seu, espectacular.

Però l’entrada, l’abans que l’Andrea caminés cap en Sergi, això sÍ que em fa emocionar. Recordo en Sergi entrant pel passadís amb la seva mare del braç molt emocionada, i ell també, però quan vaig sortir a fora perquè l’Andrea entrés, com si la veiés ara, estava amagada darrere el seu pare dient-li “Queda’t quiet, que no vull que em vegi encara, papa”. Imagineu el nivell d’emoció…

I riures durant la ceremònia, i mirades, i més riures….

El seu reportatge de nuvis va ser pels carrers de Villassar de Mar, amb un dia preciós de febrer i els dos feliços. Vam poder jugar amb les ombres que formàven les seves siluetes a la paret i al terra, amb una llum de migdia que va donar molta creativitat al reportatge de boda, i el banquet va continuar a Santa Helena, amb vistes al mar i un dia radiant.

Hem començat la temporada molt bé i amb ells, encara queda el Postboda, que espero amb moltes ganes!

Feliç d’haver-vos acompanyat! Que seguiu sent molt feliços Andrea i Sergi.

Laia Ylla

Vestit núvia: Rosa Clarà
Banquet: Santa Helena
Sabates: Odilia