Tenien l’emoció a flor de pell. Calia només preguntar-li’s alguna cosa a un de l’altre, perquè els pugés l’emoció gola amunt i s’emocionessin.

Tot estava a punt després de tants anys de relació, aquell dia feien el pas, havia arribat el casament de la Marta i l’Óscar.

Volien que aquell dia fos un dia d’alegria, de celebració, amb aquesta família tan bonica i tan important que tenen, celebrant que estan junts.

A les cases, com us deia, l’emoció estava servida, i quan vam arribar a Turó del Sol, els colors en la decoració eren per tots racons. L’Óscar anava saludant convidats i respirava fort, estava emocionadíssim.

Quan va entrar la Marta després del seu nebot, es va fer el silenci. La llum començava a caure i tothom l’esperava expectant.

Quan es van abraçar, tot l’ambient es va relaxar… Sembla mentida, però quan tens a la teva parella al costat, respires i sembla que els nervis desapareixen.

La cerimònia va acabar amb un esclat de mil pètals de flors i mentre perseguíem els últims rajos de sol, vam poder fer un reportatge de nuvis preciós…de les millors llums que mai he trobat. I ells dos, no calia dir-li’s res, la seva complicitat, la seva amistat i amor, van fer la resta molt fàcil.

Aperitiu i banquet i nuvis deixats anar totalment, gaudint de la festa, del menjar, dels seus amics i els seus familiars.

Que important és estar ben acompanyat en un dia així.

Un plaer haver estat al vostre costat, cuideu el que teniu, que és molt especial!

Laia Ylla

Masia: Turó del Sol
MUAH: Maite Nieto
Vestit núvia: Morilee by Madeline Gardner
Sabates: Menbur
Ram núvia: La Sabadell
Flors ceremònia: Marc Cram
Música en viu: Yessemi
Wedding Planner i decoració de l’espai: Camino de Rosas
Vídeògrafa: Cotó Films