Aquesta divertida sessió de fotos va ser en motiu de la Comunió de’n Pol.

Els seus pares volien fer reportatge abans del dia per tal de tenir-les de record i així tenir material per al recordatori.

Vam triar un mati d’abril, coincidint amb Setmana Santa a la platja de San Conca a Sant Feliu de Guíxols.

Vam començar la sessió fent fotos de’n Pol sol captant la seva naturalitat.

Els dos germans de’n Pol, el van acompanyar en aquesta sessió. En Pol, en Ferran i la Clàudia, van posar color a un dia que despertava ben gris i vam tenir la sort que fins i tot ens va acompanyar un resol que no deixava obrir el ulls als tres petits protagonistes.

Va ser una sessió espontània, fresca i divertida on tots ens vam sentir molt còmodes. El resultat ho demostra, només cal veure com riuen.

Laia Ylla

Esta divertida sesión de fotos fue en motivo de la Comunión de Pol.

Sus padres querían hacer un reportaje antes del día para tenerlas de recuerdo y así, tener material para el recordatorio.

Escogimos una mañana de abril, coincidiendo con Semana Santa en la playa de San Conca de Sant Feliu de Guíxols.

Empezamos la sesión haciendo fotos de Pol solo, captando su naturalidad.

Los dos hermanos de Pol, lo acompañaron en esta sesión. Pol, Ferran y Clàudia, dieron color a un dia que despertaba gris y tuvimos la suerte que hasta nos acompañó un poco de sol que no dejaba abrir los ojos a los tres pequeños protagonistas.

Fue una sesión espontánea, fresca y divertida, en la que todos nos sentimos muy cómodos. El resultado lo demuestra, sólo hace falta ver como sonríen.