Quan em vaig saber que estava embarassada, i que tot tirava endavant, vaig començar a pensar quina seria la sessió que em vindria de gust tenir. Una fotògrafa no es pot quedar sense fotos del seu embaràs.

La meva feina em permet inmortalitzar moments molt especials de molta gent, però quan ets tu qui vol inmortalitzar el moment, es fa gairebé més difícil.

Vaig arribar a la conclusió, que em volia fer jo mateixa la sessió d’embaràs, junt amb el meu marit. Però fer-te autofotos, amb una idea molt concreta al cap, és complicadíssim.

Un dia, de cop, se’m va ocòrrer la localització. Un camp de girasols. La decoració floral del nostre casament era tot amb aquesta flor així com el meu ram, i com ha coincidit en estiu, que és quan floreixen (merci Beatriz Natmar, per portar-nos fins al camp), tot i la kilometrada i ho avançada que ja estic, vam obtindre el resultat esperat.

Posar-se davant la càmera no és gens fàcil, molt més ho és estar darrere, però en aquest entorn tan bonic, i ho contents que estem, va ser relativament senzill.

Autodisparador i anar enquadrant cada una de les fotos que volia tenir, veient el resultat en cada foto que fèiem, i al cap d’una estona, va ser en Gabi qui es va llençar a disparar, i el resultat no em pot agradar més.

Tinc la sessió de fotos que hauria volgut tenir. A contrallum, en tons groguents, amb aquestes flors tan boniques, i la panxa que ens està acompanyant tan de temps. Ara només ens queda esperar l’arribada de l’Estel.

Espero que us agradi.

Laia Ylla
embaràs girasols laia ylla foto-1

 

embaràs girasols laia ylla foto-3

embaràs girasols laia ylla foto-4

embaràs girasols laia ylla foto-5

embaràs girasols laia ylla foto-20

embaràs girasols laia ylla foto-6

embaràs girasols laia ylla foto-8

embaràs girasols laia ylla foto-9

embaràs girasols laia ylla foto-10

embaràs girasols laia ylla foto-12

embaràs girasols laia ylla foto-13

embaràs girasols laia ylla foto-14

embaràs girasols laia ylla foto-15

embaràs girasols laia ylla foto-16

embaràs girasols laia ylla foto-17

embaràs girasols laia ylla foto-2

 

embaràs girasols laia ylla foto-18

embaràs girasols laia ylla foto-19

embaràs girasols laia ylla foto-21

embaràs girasols laia ylla foto-22

embaràs girasols laia ylla foto-23

embaràs girasols laia ylla foto-24
embaràs girasols laia ylla foto-25

embaràs girasols laia ylla foto-26

embaràs girasols laia ylla foto-27
embaràs girasols laia ylla foto-30

embaràs girasols laia ylla foto-28
embaràs girasols laia ylla foto-29
embaràs girasols laia ylla foto-31
embaràs girasols laia ylla foto-33 embaràs girasols laia ylla foto-34

embaràs girasols laia ylla foto-35