L’Henar i en Gerard, de preboda entre cirerers

Fa anys que conec a l’Henar i en Gerard. Hem compartit estones a la platja, alguns jocs de cartes, grups al what’s app divertits… Ella és la neboda d’una molt bona amiga, i poc a poc, ens hem anat coneixent, fins arribar aquí.

Quan em van dir que es casàven em vaig alegrar moltíssim per ells. Està clar que fan una parella perfecte, i que són “tal para cuál”. Així que quan l’Henar em va dir que tenia claríssim que volia que fós la seva fotògrafa, encara vaig ser més feliç. Perquè acompanyar a gent que coneixes, que saps de la seva història, i que has compartit moments, és fantàstic.

L’Henar em va dir que em reservés la data, i tot ha anat fluïnt.

Així que m’espera un Dia de Sant Joan, de festa total. Envoltada de cares conegudes, amb una parella genial, gaudint amb el que més m’agrada fer.

Amb ganes que arribi el dia!

Laia Ylla

2018-09-29T07:14:24+00:00

2 Comments

 1. Núria 18/04/2017 at 21:33 - Reply

  ESPECTACULAR!!!!
  M’encanta tot: Les fotos, el text, els detalls… Serà un dia molt especial!!!
  Amb moltes ganes de que arribi Sant Joan.
  Moltes gràcies Laia!!!

 2. Adelaida 10/07/2017 at 11:50 - Reply

  MOLT, MOLT BONIC!
  Un reportatge ple de sensibilitat i d’emoció.
  Moltes gràcies, Laia! Has eternitzat en unes boniques imatges la tendresa i l’amor que desprenen aquesta parella que estimem tant.

Leave A Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.