En Mark i en Didier van triar casar-se a Sitges a la platja. I aquesta boda em va captivar des del primer moment!

Ells venien de lluny, de Bèlgica. Un holandés i un belga, dos nois, que van triar Barcelona i el Mediterrani per convidar a passar un casament molt especial i elegant a tots els seus amics i familiars.

La festa va tenir dues parts, la primera amb la ceremònia a la platja de Sitges, amb un Dress Code que requeria vestuari còmode i de color blanc. Molts dels convidats anàven descalços gaudint d’un espectacular dissabte de setembre.

La ceremònia va oficiar-la un amics dels nuvis, i diferents parlaments s’anaven succeïnt, plens de riures i emocions, acompanyats d’alguns dels best mans dels nuvis. Ells van sorprendre a tothom amb un trajo marró clar, amb pantaló curt i espardenyes.

Però no podia acabar aquí la festa, així que quan queia la tarda, després d’un aperitiu, continuant al Melià Me Terramar tots els convidats van passar a les seves habitacions a canviar-se pel sopar de gala.

Els nuvis van canviar-se també de trajo i tot va respirar aire de glamour i elegancia espectacular. A més les sorpreses estaven prepades. El saló il.luminat amb ambient de festa, i és que no va parar de ser-ho.

Ells dos a conjunt amb un trajo de Oger, i unes sabates de Louboutin, amb la paraula “love”, van donar el toc d’elegancia.

Dins el saló hi havia muntat un escenari per l’ocasió, i és que els convidats no sabien que els esperaven dues actuacions musicals de tres famosos cantants, però abans d’això i després del exquisit sopar, vam anar veure els focs de Santa Tecla, des de la terrassa de la suite dels nuvis. Copa de cava en mà, els convidats van veure l’espectacle de llum i colors amb la platja de fons, després de rebre els nuvis amb bengales.

I la festa i sorpreses continuaven. La primera d’elles van ser l’actuació de’n Joe and Jack, participants d’Eurovisió 2016 i el plat fort, Kate Kyan que va fer ballar a tothom com ningú, amb el seu Ella Elle L’a, o el Desenchantée.

El ball, que van obrir els nuvis en companyia dels seus amics, va portar a ballar sense parar amb tots els seus amics, i és que va ser una veritable festa, on ho van donar tot.

Em vaig enamorar d’ells dos, de la seva manera de fer, de com són de senzills i de com van gaudir del seu dia.

Tan de bo tornem a coincidir ben aviat.

Good luck i que sigueu molt feliços Mark i Didier!

Laia Ylla

Espai: Hotel Melià Me Terramar Sitges
Muah: Christian Rios Salon
Decoració Floral: Kizuna
Trajos: Oger
Sabates: Louboutin
Orquestra: Orquestra Barroca de Barcelona
Música: Kate Ryan i Joe and Jack