Amb vistes al mar i acompanyats d’amics i familiars, l’Anna i en Gerard i el seu gosset Beat es van casar a Can Móra de Dalt.

Coses de la vida, estiuejem al mateix poble a la Costa Brava, així que el preboda el vam fer a S’Agaró, arran de mar, i pel Camí de Ronda.

El cel estava ben tapat, i mentre començàvem el reportatge de l’Anna, va arrencar a ploure. I plovia, com plovia! Però l’Anna, que estava radiant i feliç, no es va preocupar gens. Seguia sent el seu dia!

Així que els preparatius seguien, i ella amb les seves dues dames d’honor seguien arreglant-se a l’habitació. S’ho van passar bomba, vestint-se, saltant dalt del llit, rient…estaven divines.

L’Anna em va dir, “hi haurà una sorpresa amb el meu vestit”. I és que no tenia un vestit, sino DOS! El primer, un preciós Rosa Clarà amb un escot a l’esquena de pedreria i faldilla espectacular, i un vestit senzill, amb un tall xulíssim, per a poder ballar fins que fessin mal els peus d’ Etxart Panno.

Els nuvis s’anaven arreglant i semblava que la pluja volia parar, així que els nuvis amb l’Alejandra de Good Feelings i el càtering Sauleda, es va decidir retardar una mica la cerimònia per intentar-ho fer tot a fora. I ho vam aconseguir!

El cel va quedar gris plom. Ni feia vent ni plovia ja, i els nuvis van lluir al fantàstic jardí de Can Móra de Dalt.

Aquella calma que queda després de la tempesta, va estar present durant tota la cerimònia, i ells dos emocionats, encara s’enmarcaven en un escenari més bonic. Emocionats, es van dir els vots, van haver de beure aigua per poder continuar!

Aperitiu a l’era de la casa, i banquet en interior amb una decoració preciosa.

I amor, molt d’amor, i mil detalls posats en escena d’una parella que es nota que s’estima.

Per molts més anys, Anna i Gerard!

 

Espai: Can Móra de Dalt
Wedding planner: Good Feelings
Vestit núvia: Rosa Clarà
Vestit 2 núvia: Etxart Panno
Càtering: Sauleda
Ram i decoració floral: Judith Jordà
Perruqueria i estilisme: Alex de Paparazzi
Maquillatge: El tocador de Brenda
Mobiliari: Abanik
Cartelleria i sitting: Martina Design