En pocs dies neixerà la Lola, i si cau en la data prevista de part, compartirem dia d’aniversari.

El reportatge d’embaràs que vaig fer amb la Laia i en Javi va ser especial, perquè la Laia és una enamorada del mar i de les sirenes (atenció al seu reportatge newborn que serà espectacular), així que no podiem buscar cap altre lloc que no fos la platja.

I platja d’hivern, que a tothom l’espanta…però us he de dir que quan agafes un resol, s’està molt bé encara que sigui hivern. Tan, que la Laia em va dir convençudíssima que es mullaria els peus (jo li vaig dir que jo la mirava de lluny, que l’aigua si que deuria estar freda!).

I tan valents, tots dos es van remullar.

Ella estava preciosa, còmode i tota l’estona somrient.

El dia ens va regalar una tarda esplèndida, i ells estaven a gust, mentre fèiem la sessió, jugàvem amb les petxines, les seves mirades, la melena espectacular de la Laia, el vent de cara…

Amb ganes de conèixer la Lola.

Laia Ylla