IMG_9196-2 (2)

No sé ben bé quan va començar la meva afició a la fotografia, potser se’m va encomanar de veure fer fotos des de petita al meu pare. De fet, crec que la fotografia sempre m’ha acompanyat.

Gaudeixo captant instants i jugant amb les llums, escoltant el que els clients em demanen per cada sessió i posant l’ànima en cada fotografia que capto, personalitzant cada treball que faig. Perquè per mi és important saber reflexar el que portes dins.

Estic especialitzada en reportatges casaments, embaràs i nadons i altre tipus de reportatge social (batejos, comunions…).

Explica’m en detall com serà el teu dia, i des de la meva càmera i amb tota naturalitat, explicaré la teva història. Sense posats impossibles i fent que recordis aquest dia tan especial.

Laia Ylla

Email: hola@laiayllafoto.com

[vimeo id=»82089982″]