Són encantadors. Amb les idees clares, i sabent que el que tenien entre mans, és un dels dies més especials de la seva vida.

Es van casar a la Torre de Bellesguard, una casa modernista de Gaudí, a Barcelona, que és de les poques que encara està habitada. Majestuosa i altíssima, és una joia de Barcelona, que queda amagada des del carrer, i encara més això sorprèn als convidats i visitants.

És un escenari de conte de fades, amb núvia feliç que encara l’altre dia em deia que tot va sortir com sempre s’ho havia imaginat i que el tòpic de que el dia de la boda, passa volant, és cert.

Van fer una cerimònia civil al jardí de la Torre, i tot just després vam passejar pels jardins, per fer el seu reportatge. Vam poder entrar a la casa, que té mil racons per perdre’s i fotografiar. T’hi passaries hores…Després el banquet i música en directe, que va animar moltíssim la festa.

Per acabar ens vam tornar a perdre amb els nuvis per la Torre, per acabar fent unes fotos amb una llum de tarda molt bonica. Les vistes, no tenen preu. I tenir una parella tan enamorada i feliç davant, encara fa que tot sigui més bonic.

Que seguiu sempre així.

Perruqueria i maquillatge: Salón Toro

Tocado: Lito y Lola

Espai: Torre de Bellesguard

Càtering: Joker

Wedding Planner: C+E Eventos

Dj: Zig Zag Zug

Ram: Flors Bertran

Mobiliari: Options

Cantautor: Marcos Pin