Els casaments íntims, tenen alguna cosa especial. Potser perquè tot queda més reduït, més concentrat, perquè no hi ha ningú perquè sí i tot és fet mil.limètricament a mida.

Van ser 14 convidats, comptant la Sandra i en Raül, i tot va ser pur amor. Es podia respirar a l’ambient tanta emoció…

Així que, vam començar amb els preparatius a l’Hotel Boutique Edelweiss, un preciós hotel modernista que és una delícia.

Allà ens esperava el jardí començant-se a vestir per l’ocasió. Flors, música, decoració. Tot començava a posar-se en marxa.

Per continuar, la ceremònia va ser carregada d’emoció, sota un arc preciós de flors, els vots dels nuvis contenien emoció i amor de debó. Molt d’amor. Quines mirades es fa aquesta parella!

El reportatge d’ells dos va ser facilíssim, només es miraven i tot fluïa. Què bonic quan descobreixes històries com les d’ells dos.

El banquet en el menjador tan acollidor de l’hotel, amb una llum preciosa que hi entrava i tot tan ben decorat va ser una delícia. Tranquils i xerrant de les seves coses va anar passant l’estona, fins que vam sortir a fer les postres i pastís al jardí, per acabar ballant. La Sandra és una gran ballarina i no va parar en tota l’estona.

En resum, que els casaments tan íntims tenen una màgia especial, com la d’ells dos, amb la seva història d’amor, que estic segura, que serà per molt de temps.

Laia Ylla

Venue: Hotel Boutique Edelweiss
Wedding Planner: Un dia para recordar
Decoració floral: Al Blanc
Material: Alquiler Hosteleria
Dj: Jordi Cuevas
Topper pastís: Knot with love