Aquest febrer està sent atípicament calurós. Llueix el sol i les temperatures van cap amunt, i la primavera va despuntant amb les flors als arbres i l’herba que comença a aparèixer als camps.

Durant les últimes sessions hem pogut fotografiar ja ametllers florits, amb aquestes flors que fan tan bona olor, i el zum zum de les abelles de fons.

Sembla que s’acosta el bon temps, però en qualsevol moment podria tornar a girar cap el fred, que encara no toca tan bon temps.

La Irene i l’Enric, han vingut ja a moltes sessions amb mi (gràcies), i en aquesta vaig conèixer al Martí, que a l’Abril ja l’he fotografiada diverses vegades.

Veure créixer les famílies, i quan són tan maques, sempre ho dic, que em fa molta il.lusió.

L’Abril estava preciosa, passejant entre flors, jugant amb els seus pares, encantada amb la sessió i en Martí també en va gaudir.

Primer vam començar a camp obert, amb les flors blanques que creixen per tot arreu, i vam acabar amb els ametllers de fons florits que m’agraden tant.

Aprofita aquest bon temps i si et ve de gust una sessió amb arbres florits et deixo aquest enllaç aquí per a que em deixis les teves dades per avisar-te quan floreixin els Prunus (de flors roses espectaculars).

Gràcies per repetir Irene, Enric, Abril i Martí

Laia Ylla