Han preparat la seva boda amb detall. Ella és meitat catalana, meitat mexicana. Ell veneçolà. Són la Diana i l’Álex, i són encantadors.

Es van casar el passat 25 de novembre al Monestir de Sant Cugat i després van celebrar-ho al Mas de Can Riera.

Va començar el dia ben núvol a l’Hotel Sant Cugat amb els preparatius dels nuvis, on la família i dames d’honor, s’anaven arreglant. La Diana estava tranquil.la, acabant d’esmorzar, mirant per la finestra, preparant els complements… I unes habitacions més enllà l’Álex amb un amic.


El vestit de la núvia era impressionant, un Pronovias amb un escot a l’esquena preciós i una faldilla amb butxaques molt bonica.

Després de la ceremònia els nuvis van sortir pel Claustre del Monestir i un sol radiant va aparèixer per canviar totalment l’aspecte del dia. Així que al Mas de Can Riera, vam poder fer unes fotos precioses a l’exterior amb sol de migdia d’hivern.

Un cop a l’aperitiu, després de l’entrada dels nuvis, va aparèixer un grup de Mariachis que van animar la festa, i la mare de la núvia ballava i ballava sense parar. I el tequila corria. ¡Viva México!

Els convidats no van parar de ballar, de cridar, de riure, i els nuvis ho van donar tot. Sense parar, de taula en taula.

Una festassa, amb uns protagonistes, inmillorables.

Que sigueu molt feliços Diana i Álex.

Laia Ylla

Espai: El Mas de Can Riera
Vestit nuvia: Pronovias
Maquillatge i perruqueria: Pelu de l’Anna
Ram i decoració floral: El taller de Kitina
Hotel nuvis: Hotel Sant Cugat
Dj: Nosolodeejays