Hi ha sessions que es presenten com un repte, com un joc, com quelcom diferent al que faig habitualment.

Moments de capgirar tota la feina, i posar-me a prova mentre em diverteixo.

Així va ser la sessió de la Gemma, que després de tenir-la reservada des de feia molts mesos, vam haver de canviar per complet.

I és que l’Abril sembla que vol sortir abans d’hora i a la seva mare li han manat fer repòs.

Per tant la sessió que anàvem a fer al bosc, era impossible…

Vaig estar rumiant i vaig tenir una idea.

I si traslladava l’escenari a casa seva?

Com que sabia que la Gemma em diria que sí, vaig proposar-li fer quelcom diferent, i va ser aquesta sessió amb contrallums.

Un estil de fotografia que encara no us he ensenyat, però que estic aplicant moltíssim a aliments i productes, i em vaig decidir a jugar amb la Gemma i la seva panxa, tenint molt clar que seria el que m’havia imaginat al cap.

Ella ho va fer tan fàcil, que encara va ser millor.

La llum dura sobre la seva pell, només deixant veure el que la llum banyava, jugant amb els volums, creant llums i ombres, ens va donar una sessió artística, plena de contrastos, amb la Gemma que ho va fer com una professional.

Què bé et senta l’embaràs Gemma.

Ganes de conèixer l’Abril.

Laia Ylla