Shooting inspiracional entre presseguers florits Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Shooting inspiracional entre presseguers florits

L’arribada de la primavera, amb els seus colors i olors, em flipa. Tot el meu voltant desperta i és com si tot fos més bonic, més viu, millor.

L’any passat quan vaig veure esclatar la primavera, amb flors als cirerers i ametllers, vaig imaginar una sessió molt dolça, amb una núvia entre arbres fruiters florits. La temporada de floració ja passava i va quedar com a “sessió pendent”.

Aquest any, en veure que l’Ajuntament d’Aitona, anunciava l’inici de les excursions de Fruiturisme, casi salto de la cadira.

Era la meva. Així que els hi vaig escriure, i em van brindar tota la seva ajuda per entrar a diferents finques privades per a fer la sessió.

Vaig contactar amb Maria de ParmeniaVideo, i li vaig proposar si s’apuntava a una sessió inspiracional, envoltades de color rosa, amb flors a punt de ser préssecs i peres, dolcíssims.

M’ho imaginava tot delicat, amb una posta de sol taronja i l’olor de les flors que ens envoltés. I que la inspiració fluís. I va fluïr.

Amb l’ajuda d’uns col.laboradors d’excepció, les idees molt clares, la llum ideal i bellesa per tot arreu,  avui us porto aquest shooting inspiracional de casaments.

Gràcies a tots els que vau col.laborar.

Laia Ylla

Organització i Disseny: ParmeniaVideo i Laia Ylla Foto, Vídeo: ParmeniaVideo, Vestit: Marta Martí, Model: Laura Angelats, Wedding Planner: Bodas De Luxe, Maquilladora i perruqueria: Tamara Albarran, Model: Laura, Angelats, Ram: Oh Fleurs!, Corona de flors: Vi and Bi, Pastís: Petite Cerise, Joies: Fauna i Flora, Globus: Plui de Confettis, Objectes Deco: Wonder Party Bcn, Fruiturisme.

 One comment to Shooting inspiracional entre presseguers florits

  • Shooting editorial ABRIL | Parmenia Videos  says:

    […] fer tots els professionals que ens dediquem als casaments. Per a aquesta sessió organitzada per Laia Ylla i una servidora, ens vam inspirar en la núvia romàntica i detallista, ja que som unes enamorades […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.