Les sessions de Nadal són genials.

Boniques, divertides. Veig créixer famílies i infants que eren petits, que ara ja no ho són tant.

Però si em deixeu, des de fa dos anys, em fa molta il.lusió fer la de la meva filla, Estel.

És tan bitxo com encantadora. Divertida i enfadona. La que treu el millor i el pitjor de mi. I de moment, ara que és petita i no “es queixa”, li faig totes les sessions de fotos que puc.

Així que em vaig emportar a en Gabi i l’Estel al meu bosc. I vaig preparar l’atrezzo pel que han passat les famílies d’aquest any. Vaig triar la llum que més m’agrada, i vaig tenir-los davant la càmera una estona i fins i tot i vaig sortir jo, que això si que és un luxe.

Feia fred, així que vam començar amb anorak, i més tard ens vam anar destapant.

Sentada en el trineu, jugant amb el nino de neu (que li encanta), rient amb el seu pare o fent bombolles de sabó que li esclataven a la cara.

M’agrada quan veig el resultat i penso, que serà bonic, quan sigui gran i pugui tenir un petit resum de moments importants de la seva vida en fotos que li va fer la seva mare. Jo també tinc el record, de les que em va fer el meu pare.

Gràcies als que formeu i heu format part de la meva vida.

Laia Ylla