Des de rebre el primer email de l’Ona fins el dia de la seva boda, van ser un mesos plens d’emoció i nervis, sobretot per a ella, una núvia que sempre ha cuidat tots els detalls de la seva boda per fer-la com sempre havia imaginat ens els seus somnis.

Tots dos tenien moltes ganes de la seva boda, de gaudir del dia al màxom  i així va ser.

Els nuvis es van preparar al Hotel Boutique Edelweisde la Garriga, un lloc encantador i autèntic. El Roger estava molt nerviós però les fotos van quedar precioses i la Ona anava amb un vestit de princesa d’aquells de somni, acompanyada de les seves dames d’honor, totes de vermell.

La ceremonia va ser molt especial i emotiva, totes ho són, però si a sobre els nuvis s’emocionen des del minut 0, acabem tots amb la llagrimeta, però de felicitat.

El banquet va ser a Can Pagès, el 2 d’agost, en un sopar a la fresca, tot ple de detalls. En Roger ens va sorprendre a tots tocant unes peces a piano, va ser brutal!

El reportatge de nuvis el van fer passejant tranquil·lament i una mica més relaxats, on van quedar també unes fotos espectaculars, passejant pel camí dels xiprers tan característic de Can Pagès i pels camps del voltant, on vam descobrir racons bonics per fer el reportatge de nuvis.

Moltes gràcies nois per donar-me la oportunitat de formar part aquell dia tan especial, us desitjo tota la felicitat!

Laia Ylla

Espai: Can Pagès
Vestit núvia: Divinity Fashion Group
Muah: Weddingbysamago
El tocador portatil

Ram: Sempreviva