Don’t Smash the Cake. Quan l’Estel no va destrossar el seu pastís Laia Ylla Foto. Bodes a l'aire lliure

Don’t Smash the Cake. Quan l’Estel no va destrossar el seu pastís

L’Estel avui fa un any. Un any intens, salvatge, i ple de reptes constants. De contradiccions i d’amor infinit.

De descobrir-me com una nova persona que sóc. Perquè la maternitat et transforma. Et transforma, però segueixo sent la mateixa (més contradiccions, que espero que algunes entengueu).

Així que la mama-fotògrafa, va preparar una sessió Smash the Cake, per a l’Estel. Cuidada, pensada, amb una localització que m’encanta…

I…cops els bebés, decideixen, NO destrossar el pastís. Així són. I així és l’Estel, riallera com la que més, curiosa i simpàtica, i amb mooolt de caràcter.

L’Estel va decidir que és més divertit embrutar-se de terra, de verdura…de qualsevol cosa, enlloc de amb el pastís. No el va poder ni tocar. Ho veureu a les fotos, fa riure la cara d’angúnia que fa (o mireu el vídeo).

Però tan és. Vam fer una sessió preciosa, el dia era fantàstic, tot el que portàvem, ideal; i ella, què vaig a dir jo, estava guapíssima,

La decoració, tota en rosa (per variar), amb corona d’aniversari d’És un món màgic, globus de Wonder Party, coixí de macramé de Loops by Laura, i un espectacular número 1 lluminós d’Ilallum. Ella va dur la mateixa corona de flors que Hip&Love li va fer per al seu naixement, l’avi Manel li va fer el pastís, i la Maria de Parmenia ens va fer un preciós vídeo que podeu veure més abaix.

Vam fer la sessió que tenia al cap, destrossés o no el pastís. Vam passar-ho genial, i crec que queda un bon record, molt complet.

Estel, fes el que et vingui de gust. Si et vols embrutar, embruta’t, i sino, doncs res. Busca el teu camí i pren les desicions que tu vulguis, que nosaltres serem al teu costat.

T’estimem.

Laia Ylla

Aquí teniu el fantàstic vídeo:

5 comments to Don’t Smash the Cake. Quan l’Estel no va destrossar el seu pastís

 • Mª Pau  says:

  M’encanta !!! Les fotos, el vídeo i ella!!!
  Felicitats!!

 • Merce  says:

  Les fotos precioses pero a mi es el teu escrit el que m’arriba al cor. Us estimo molt a les dues. Mama

 • SARA  says:

  Molt maques Laia, es nota el carinyo amb que fas les fotos SEMPRE

 • David  says:

  Jaja … quina pinta de bona que te !!

  El video i les fotos, genials ! felicitats com sempre.

 • Noemí  says:

  Preciós reportatge, ets una artista! Gràcies per comptar amb @esunmonmagic en un dia tan especial per vosaltres ?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.